مدیریت برندینگ (Branding) چیست؟

مدیریت برندینگ چیست؟ چه مزایایی دارد؟ یک مدیر برندسازی باید چه مهارت ها و ویژگی هایی داشته باشد؟ خدمات مشاوره برندینگ چه کمکی به کسب و کارها می کند؟ بهترین استراتژی برندسازی چیست؟ و …

مدیریت برندینگ، تأثیر پذیر از شیوه های بازاریابی است که از تکنیک هایی برای افزایش ارزش محصول یا برند در طول زمان استفاده می کند. مدیریت اثربخش یک برند، قیمت محصولات را افزایش می ‌دهد و از طریق تصویرسازی اصولی و ایجاد مفهوم مثبت برند، یا آگاهی قوی از برند، مشتریان وفادار ایجاد می‌کند.

تدوین یک برنامه استراتژیک برای حفظ ارزش ویژه برای یک برند، یا کسب ارزش، مستلزم درک جامعی از برندسازی، بازار هدف و چشم انداز کلی شرکت است. مشاوره برندینگ، نمونه ای از خدمات مشاوران دیجیتال مارکتینگ و منتورینگ کسب و کار است که به صاحبان شرکت ها کمک می کند به این اهداف دست یابند.

توسعه فناور پویا فراز

مروری بر مفهوم مدیریت برندینگ و اهمیت آن

  • مدیریت برند، تابعی از بازاریابی آنلاین است که از ابزارهای مختلف برای ایجاد ارزش و تمایز یا مزیت رقابتی شرکت ها استفاده می کند.
  • مدیریت موثر برند، به یک شرکت کمک می کند تا یک پایگاه مشتریان وفادار بسازد و به سودآوری کمک خواهد کرد.
  • مدیر برند، فردی است که نوآوری یک محصول یا برند را تضمین می‌کند و از طریق مفاهیم قیمت گذاری، بسته‌ بندی، طراحی اختصاصی لوگو، رنگ‌های مرتبط و قالب حروف و فونت ها، آگاهی از برند را ایجاد می ‌کند. جلسات مشاوره برندینگ می تواند تمامی این موضوعات را برای مدیران کسب و کارها شفاف سازی نماید.
  • مدیریت برندینگ معمولاً حول محور تقویت شناخت از برند، ارزش ویژه برند و وفاداری به برند یک محصول صحبت می کند.
  • ارزش ویژه برند به گزینه ای اشاره دارد که یک شرکت از هویت نام خود به دست می آورد، و آن برند را قادر می سازد حتی در مقایسه با یک نام تجاری عمومی با قیمت پایین تر، انتخابی محبوب در بین مصرف کنندگان باشد.

مزایای مدیریت برندینگ

مدیریت برندینگ چگونه عمل می کند و چه مزایایی دارد؟

برندها بر تعامل با مشتریان، رقابت در بازار و مدیریت یک شرکت، تأثیر قدرتمندی دارند. حضور قوی برند در بازار، محصولات یک شرکت را از رقبای خود متمایز می کند و باعث ایجاد تمایل مشتری ها به برند برای خرید محصولات یا خدمات یک شرکت می شود.

برندی که به تازگی تاسیس شده است باید به طور مداوم، تصویر خود را از طریق مدیریت برندینگ حفظ کند. مدیریت اثربخش برند، آگاهی از برند را افزایش می ‌دهد، ارزش ویژه برند را اندازه ‌گیری نموده و مدیریت می‌کند. این استراتژی همچنین ابتکاراتی را ایجاد می‌ کند که از پیام ثابت برند پشتیبانی می‌کند؛ به شناسایی محصولات جدید برند کمک می کند و به طور موثر، برند را در بازار درست، قرار می‌دهد.

سال ها طول می کشد تا یک برند ایجاد شود، اما زمانی که آن برند در نهایت موفق می شود، مدیران باید همچنان از طریق نوآوری و خلاقیت، جایگاه برند خود را حفظ کنند. به طور مثال، برندهای معروفی که طی سال‌ها، جایگاه خود را به عنوان پیشرو در صنایع مربوطه تثبیت کرده‌اند عبارتند از: کوکاکولا، مک دونالد، مایکروسافت، آی‌بی‌ام، سی‌ان‌ان، دیزنی، نایک، فورد، استارباکس، آدیداس و … .

بیشتر بخوانید: دیجیتال برندینگ

مدیریت برندینگ

مهم ترین مزایای مدیریت برندینگ

1.مشارکت قوی کارمندان

مدیریت برندینگ با ایجاد ارزش و درک مثبت برای یک محصول آغاز می شود. می دانیم که همه افراد در یک شرکت، بخشی از فرآیند مدیریت برند هستند، پس کارمندان ممکن است بیشتر نسبت به برنامه استراتژیک برند و شرکت احساس مسئولیت داشته باشند.

2.افزایش فروش:

یک برنامه مدیریتی مشخص و قوی برای برندینگ، می تواند وفاداری به برند و ارزش ویژه را ایجاد ‌کند، پس قطعاً باعث افزایش فروش می شود. از آنجایی که مصرف کنندگان بیشتری با یک برند، گره می خورند یا یک برند را به طور مثبت، می شناسند، احتمال بیشتری دارد که آن را به جای یک برند نا آشنا انتخاب کنند. اگر به دنبال ایجاد یک برنامه قوی مدیریت برندسازی هستید، می توانید از خدمات مشاوره برندینگ استفاده کنید.

3.افزایش مشتریان وفادار:

ارزش گذاری برای وقت و هزینه هایی که مشتری بابت محصولات یا خدمات شما می پردازند، اعتماد آنها را جلب می کند؛ این یعنی می تواند تجربه مثبتی برای مشتریان ایجاد کند که افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت. در این شرایط است که مشتریان احتمالاً خریدهای خود را تکرار می کنند. حفظ و نگهداری مشتریان وفادار، کار دشواری است اما غیر ممکن نیست. با استراتژی های دیجیتال مارکتینگ به روز، می توانید بهترین نتیجه را به دست بیاورید.

4.قیمت گذاری اصولی:

اگر یک شرکت، شهرت بالایی در بازار داشته باشد، ممکن است مدیریت برندینگ که آنها استفاده می کنند، برای محصولات دیگر نیز اعمال شود. پس بدان معناست که یک شرکت می‌تواند محصولات را با قیمتی مناسب تر نسبت به رقبای اصلی خود، بفروشد.

5.مدیریت بهتر بحران ها و چالش ها:

یکی از مهم ترین مزایای مدیریت برندینگ، ایجاد قدرت و توانایی برای مدیران شرکت ها است تا بتوانند در صورت مواجه با بحران های مالی و تغییرات بازار، به راحتی از آن عبور کرده و آن را مدیریت نمایند. شرکت‌هایی که مدیریت برند قوی‌تری دارند، بهتر می توانند حتی در وضعیت بد بازار، مذاکره های فروش را انجام بدهند و حتی قراردادهای طولانی مدت امضا نمایند. اگر می خواهید جزو این دسته از افراد باشید، خدمات مشاوره برندینگ را به شما پیشنهاد می دهیم.

وظایف مدیر برند

مهم ترین ویژگی ها و وظایف مدیر برند چیست؟

مدیر برندینگ، یک فرد است و تیم برندسازی را هدایت و رهبری می کند. این مدیر، وظیفه دارد تمامی جنبه های ملموس (شامل قیمت محصول، بسته بندی، لوگو، رنگ های مرتبط و قالب حروف) و ناملموس (ارتباط مشتری با برند، نام تجاری یا برقراری ارتباطات عاطفی) یک برند را مدیریت نماید. پس نقش یک مدیر برند این است که با در نظر گرفتن عناصر ناملموس یک برند، بتواند تجزیه و تحلیل کند چگونه یک برند در بازار، بهتر جلوه می کند.

ارزش برند، بالاتر از ارزش محصول است. ارزش ویژه برند یک دارایی برای شرکت ها محسوب می شود و بر همین اساس است که مصرف کنندگان مایل به پرداخت پول برای خرید محصولات آن برند هستند. مدیر برندینگ به این اصل، مسلط است و می تواند استراتژی های درست را برای دسترسی به اهداف، تنظیم کند.

مدیریت برندینگ بر عهده مدیران و کارشناسان باتجربه است. این افراد در قالب یک تیم حرفه ای فعالیت می کنند. برگزاری جلسات مشاوره برندینگ می تواند مهارت های تیمی همه اعضای تیم کاری را توسعه بدهد و اهداف مارکتینگ نیز بهتر دنبال می شود.

ویژگی مدیر برند

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.