استراتژی برندینگ

استراتژی برندینگ یعنی انتخاب رویکرد برندسازی مناسب برای موفقیت کسب و کار. این استراتژی شما بخش مهمی از تلاش های بازاریابی و موفقیت کلی کسب و کارتان است. استراتژی برندسازی یک برنامه عملی است که نحوه ارائه برندها به مشتریان را نشان می دهد. این برنامه منظم شامل اطلاعاتی در مورد نحوه انتقال ارزش محصولات یا خدمات، ماموریت شرکت، ارزش ها و چشم انداز منحصر به فرد و … به مخاطبان هدف می باشد. یک استراتژی خوب در برندسازی، ادراک مشتریان از برند را شکل می دهد و آگاهی و شناخت را بهبود می بخشد.

استراتژی برندینگ با ایجاد هویت برند، متفاوت است. هویت برند، به عناصر بصری مرتبط با شرکت اشاره دارد؛ که شامل لحن و گفتار، طرح گرافیکی، پالت رنگی، تایپوگرافی، و … است. به علاوه، استراتژی برندسازی به نحوه استفاده صاحبان شرکت ها از این عناصر برای افزایش درک مصرف کننده نیز اشاره دارد. اگر فکر می کنید که مشاوره برندینگ می تواند در این مسیر به شما کمک کند، همین حالا می توانید با کارشناسان ما در بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ در اصفهان تماس بگیرید.

توسعه فناور پویا فراز

استراتژی های برندسازی برای ایجاد شهرت سازمان ها

1- برندسازی شرکتی

برندسازی شرکتی، برند شما را به گونه ای معرفی می کند که مشتریان یا بازار هدف شما بتوانند با آن ارتباط برقرار سازند. یک استراتژی برندینگ شرکتی، چندین بخش از کسب و کار شما را گرد هم می‌آورد؛ به طور مثال، جنبه‌ هایی از هویت برند را، مانند لحن و صدا، مشارکت با سایر مشاغل و حتی موضع‌گیری در مورد مسائل مشتریان با هم ترکیب کند.

2- تعیین نام تجاری محصول

برندسازی محصول، تلاش های تیم بازاریابی را بر ایجاد برندی متمرکز می سازد که هر کسی بتواند بر اساس محصول یا خدماتی که می فروشید، هویت برندتان را تشخیص دهد.

3- تعیین نام تجاری خدمات

تعیین نام تجاری خدمات، مشابه همان برندسازی محصول است، اما برای شرکت هایی است که به جای محصولات، خدمات ارائه می دهند به کار می رود. با تعیین یک نام تجاری برای ارائه خدمات می خواهید مزایای خدمات تان را برای مصرف کنندگان خود برجسته تر جلوه دهید. برندسازی خدمات، برای شرکت‌های مشاوره برندینگ، مشاوره مارکتینگ، شرکت ‌های حقوقی، خطوط هوایی، شرکت‌های بیمه، بانک‌ها و هر کسب‌وکاری که خدماتی را ارائه می‌دهد، ضروری است.

4- برندسازی خرده فروشی

این نوع برندسازی در بین خرده فروشان رایج است. اگر فروشگاه محصولات فیزیکی دارید، از ابزارهایی مانند موسیقی، نمایشگرهای دیجیتال، وسایل روشنایی، تابلوها و سایر عناصر فیزیکی برای برجسته کردن محصول خود، و متناسب با تصویر برندتان استفاده کنید. اگر این مورد در مورد کسب و کار شما صدق می کند، مطمئن شوید که تصاویر برندتان هم به صورت آنلاین و هم به شکل آفلاین با همدیگر مطابقت دارند. این یکی از ارکان استراتژی برندینگ است.

استراتژی برندسازی

5- برندسازی شخصی

برندسازی شخصی، بسیار منحصر به فردتر از انواع دیگر استراتژی های برندسازی است. این نوع استراتژی برندینگ، شما را به عنوان یک شخص، بازاریابی می کند و دیدگاه ها، استعدادها یا قابلیت های منحصر به فرد شما را برجسته می سازد. این روش به ویژه در میان افراد مشهور، اینفلوئنسرها، سیاستمداران و کوچینگ ها رایج است. پزشکان، وکلا یا حتی فریلنسرها، می توانند برندینگ شخصی را در نظر بگیرند.

6- استراتژی برندسازی بر اساس موقعیت جغرافیایی

یکی از انواع استراتژی های برندسازی، تلاش برای معرفی برند در موقعیت های جغرافیایی متفاوت است. در این روش، شما منطقه جغرافیایی را معین می کنید که محصول یا خدمات تان در آنجا در دسترس است. نکته مهم این است که محصولات شما باید به طور انحصاری در این منطقه موجود باشد. این استراتژی به ویژه برای کسب و کارهای محلی، مفید است. برندسازی جغرافیایی برای هتل ها، جاذبه های گردشگری و حتی شهرها یا کشورها بسیار محبوب است. اگر به اصول این روش چندان آشنایی ندارید، بهتر است از خدمات مشاوره برندینگ استفاده کنید.

7- استراتژی برندینگ آنلاین

ممکن است نام “برندسازی آنلاین” یا “برندسازی اینترنتی” را شنیده باشید. این روش، نوعی از برندسازی است که محتواهای آنلاین مختلف را برای نشان دادن شخصیت و پیشنهادات شرکت ها باهم ترکیب می کند. هدف از این استراتژی برندینگ، بهبود موقعیت شرکت شما در فضای دیجیتال است. ابزارهای مهم در این روش می تواند شامل کانال هایی مانند رسانه های اجتماعی، وبلاگ ها و وب سایت ها باشد.

ما در کنارتان هستیم تا بتوانید از طریق طراحی سایت حرفه ای و سئو سایت، مشاوره برندینگ و بازاریابی اینترنتی، فعالیت های مستمر در برندینگ داشته باشید.

استراتژی برندینگ آنلاین

8- استراتژی برندینگ آفلاین

همانطور که از نام این روش پیدا است، استراتژی برندینگ آفلاین در دنیای واقعی اتفاق می افتد. این نوع فعالیت ها شامل تعاملات فیزیکی مانند بیلبوردهای تبلیغاتی، تبلیغات چاپی، نمایشگاه های تجاری و سیمنارها و نشست های تجاری است. شرکت های نوپا و استارت اپ های آنلاین امروزی نمی توانند از برندسازی آفلاین به صورت مجزا استفاده کنند، زیرا بسیاری از مخاطبان آنها آنلاین هستند. همانطور که گفته شد، بسیاری از صنایع از برخی جنبه‌های برندسازی آفلاین بهره خواهند برد.

با اینکه مهم ترین اصول و استراتژی های برندسازی را مطرح کردیم، اما لازم است خاطرنشان سازیم که این موارد برای هر مدل کسب و کار، متفاوت است. با استفاده از خدمات مشاوره برندینگ می توانید بهترین نتایج را برای اعتبار و هویت برند به دست بیاورید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.