Redirect

ریدایرکت (Redirect) یا تغییر مسیر چیست؟

آیا تا کنون پیش آمده است که در حین خواندن بررسی های آنلاین محصول، متوجه شده باشید که با کلیک بر روی نام محصول، فوراً به صفحه محصول هدایت می شوید؟

یا این که در حین خواندن نقد و بررسی یک کتاب، به یک مقاله دیگر در مورد آخرین کتاب های منتشر شده بروید؟ این موارد، مثال های ساده ای از تغییر مسیرهای وب سایت یا همان ریدایرکت هستند. این تغییر مسیرها، به عنوان مسیرهای مجدد آنلاین عمل می کنند که می توانند شما را با یک کلیک ساده، حتی از یک وب سایت به وب سایت دیگر ببرند.

بنابراین، یک دقیقه ممکن است در حال خواندن مقاله‌ ای در مورد یک نویسنده جدید باشید و دقیقه بعد، می‌ توانید به لطف تکنیک ریدایرکت، مقاله ای در مورد زمان انتشار کتاب‌ های آتی آن‌ نویسنده برسید. با این حال، راه اندازی یک تغییر مسیر یا ریدایرکت در وب سایت می تواند کمی مشکل باشد و به همین دلیل است که ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. برای دریافت مشاوره طراحی سایت با مهندس پویا قندی تماس بگیرید.

ریدایرکت ابزاری است که می توانید از آن برای ارسال بازدیدکنندگان به صفحه یا وب سایت دیگری در وب سایت خود استفاده کنید. چندین نوع تغییر مسیر مختلف وجود دارد که هر کدام هدف منحصر به فردی را دنبال می کنند. در این صفحه توضیح خواهیم داد که تغییر مسیر یا ریدایرکت چیست و چگونه باید از آن استفاده کنید. همچنین در مورد انواع مختلف تغییر مسیرها و اهداف آنها بحث خواهیم کرد.

توسعه فناور پویا فراز

چه زمانی باید از ریدایرکت ها استفاده کنیم؟

ریدایرکت که به عنوان تغییر مسیر URL شناخته می شود، می تواند در موقعیت های مختلف بسیار مفید باشد. این فواید می تواند دامنه گسترده ای از افزایش ترافیک آنلاین گرفته تا جابجایی راحت به یک صفحه وب سایت جدید را شامل شود. در این بخش مواردی که در آن شما نیاز به استفاده از تغییر مسیر دارید را مورد بحث قرار خواهیم داد.

1.نگهداری موقت از یک صفحه

در بسیاری از مواقع، باید صفحه اصلی وب سایت خود را برای بهبود و به روز رسانی به طور موقت حذف کنید. در چنین شرایطی، همیشه بهترین کار این است که یک صفحه پشتیبان راه اندازی کنید تا از از دست دادن حتی یکی از دنبال کنندگان و کاربران خود جلوگیری کرده و همیشه برخط و در دسترس باشید.

در این موارد لازم است تا از تغییر مسیرها استفاده کنید تا به بازدیدکنندگان خود اجازه دهید به صفحه پشتیبان موقت دسترسی داشته باشند. این امر تا زمانی که صفحه قبلی دوباره راه‌اندازی و اجرا شود، ضروری و حیاتی است. به عبارت دیگر، ریدایرکت، هنگامی که صفحه وب اولیه شما موقتاً از کار افتاده است، راه بسیار خوبی برای ادامه تعامل با فالوورهای شما فراهم می کند.

2.حذف دائمی یک صفحه

ممکن است گاهی بخواهید کل وب سایت خود را دوباره طراحی کنید و برخی از صفحات قدیمی را برای همیشه حذف کنید. اما ممکن است بخواهید محتوای این صفحات را برای کاربران خود نگه دارید.

در چنین مواردی، می توانید از تغییر مسیرها برای تغییر مسیر به صفحه دیگری استفاده کنید؛ در نتیجه ریدایرکت فرصتی را برای کاربرانتان فراهم می کند تا بتوانند مجددا به محتواها و URL های قدیمی شما دسترسی داشته باشند. بنابراین، اگر قصد دارید وب سایت خود را اصلاح کنید، اما همچنان می خواهید محتوای صفحات قدیمی را حفظ کنید، تغییر مسیر می تواند ایده خوبی باشد.

Redirect

3.ادغام صفحات

علاوه بر موارد قبلی، می توانید از تغییر مسیر برای ادغام دو صفحه جداگانه به عنوان یک صفحه استفاده کنید. با تنظیم یک تغییر مسیر در یک صفحه با استفاده از یک خط کد، می توانید به سرعت کاربران را به صفحه دوم هدایت کنید.

به هر دلیلی، اگر یکی از URL ها نتواند پس از ادغام به درستی عمل کند، همیشه می توانید از تغییر مسیر برای کمک به کاربران برای دسترسی به صفحه دیگر استفاده کنید. بنابراین، کاربران می توانند به طور موثر از یک URL به URL دیگر بروند؛ بی آنکه لازم باشد از  URL های خارجی استفاده کنند.

4.تغییر دامنه ها

اگر می‌خواهید یک وب‌سایت کاملاً جدید در دامنه دیگری ایجاد کنید، ممکن است ایده خوبی باشد که پیوندهای داخلی وب‌ سایت اصلی را حفظ کنید تا هیچ یک از محتواهای سابق از بین نرود. شما می توانید برای هدایت مجدد کاربران به محتوای اصلی، از تغییر مسیر یا ریدایرکت برای رجوع دادن کاربران از وب‌ سایت سابق به وب سایت جدید استفاده کنید.

برای این کار لازم است یک لینک تغییر مسیر در وب سایت قدیمی بارگذاری کنید. این لینک به کاربران کمک می کند تا به وب سایت جدید شما دسترسی پیدا کنند. در عین حال، این فرآیند به افزایش ویو وب سایت جدیدتان در دامنه جدیدش کمک کرده و باعث حفظ فالوورهای سابق می شود.

تغییر مسیر

تغییر مسیرهای سمت سرور

به طور معمول، وب سرور به طور مستقل تغییر مسیر را مدیریت می کند. هر زمان که از مرورگر اینترنت برای دسترسی به URL استفاده می کنید، سرور شما را به صفحه جدیدی می برد. به عنوان مثال، سرور ممکن است به طور خودکار شما را از URL اصلی به URL جدید ببرد.

در تغییر مسیرهای سمت سرور، هیچ تغییر یا دستورالعملی برای استفاده از URL تغییر مسیر داده شده لازم نیست. در اینجا، خود سرور همه چیز را مدیریت می کند. بسیار سریع است و رایج ترین تغییر مسیرهای توسعه دهندگان صفحه وب از آن استفاده می کنند. به علاوه، تغییر مسیرهای مختلف سمت سرور وجود دارد که می توانید بر اساس نیاز خود از آنها استفاده کنید.

تغییر مسیر 301

ریدایرکت های 301، همیشه به عنوان یک تغییر مسیر دائمی استفاده می شوند. بعبارت دیگر، زمانی که می خواهید برای همیشه کاربران را به صفحه جدید خود هدایت کنید و در حین راه اندازی مجدد یک وب سایت در دامنه جدید هستید، لازم است تا از ریدایرکت های 301 برای این کار استفاده کنید. بهترین نکته در مورد این نوع تغییر مسیر، توانایی آن برای نشان داده شدن در موتورهای جستجو است که در آن، کاربران می توانند محتوای مورد نیاز را در URL پنجره دیگری پیدا کنند.

در بیشتر موارد، ریدایرکت 301 بهترین روش برای اجرای ریدایرکت ها در یک وب سایت است. بنابراین، کاربران می توانند هر بار که از وب سایت شما بازدید می کنند، به راحتی بدون مراجعه به صفحه قدیمی، به سایت جدید دسترسی پیدا کنند. همچنین، می توانید با تغییر مسیر با استفاده از تغییر مسیرهای 301، رتبه سئو صفحه جدید خود را به سرعت و به راحتی افزایش دهید.

تغییر مسیر یا ریدایرکت

تغییر مسیر 302

ریدایرکت‌ های 302 راه‌ حل‌ های موقتی هستند که زمانی که یک صفحه یا وب‌ سایت به‌منظور نگهداری وب‌ سایت موقتاً از کار افتاده است، استفاده می‌ شوند. استفاده از کد وضعیت HTTP 302 باعث تغییر مسیر ترافیک به صورت موقت می شود. صفحات به طور خودکار به HTTP 1.0 هدایت می شوند؛ در حالی که از تغییر مسیر 302 استفاده می کنند. بنابراین، هر زمان که کاربران سعی می کنند از طریق هر موتور جستجو به وب سایت دسترسی پیدا کنند، همیشه در صفحه اصلی قرار می گیرند.

علاوه بر این، از آنجایی که تغییر مسیر 302 به طور خودکار به URL HTTP 1.1 جدید هدایت نمی شود، می تواند بر رتبه بندی SEO صفحه جدید تأثیر بگذارد. جدای از این موضوع، راه‌اندازی تغییر مسیر 302 می‌تواند یک مشکل زمان‌ بر باشد. از این رو، باید بسیار مراقب باشید و قبل از اینکه در نهایت تصمیم به راه اندازی تغییر مسیر 302 در وب سایت بگیرید، همه گزینه های پیشنهادی دیگر را در نظر گرفته باشید.

تغییر مسیر 307

مانند ریدایرکت های 302، تغییر مسیر 307 نیز یک اقدام موقتی است؛ با این تفاوت که تنظیم و استفاده از آن آسان تر است. توسعه دهندگان وب اغلب زمانی که وب سایت ها به دلایلی موقتاً از کار افتاده اند، تغییر مسیرهای 307 را اجرا می کنند.

اگرچه این یک تغییر مسیر موقت است، اما تنظیم یک تغییر مسیر 307 شبیه به تغییر مسیر دائمی 301 است. ایجاد یک فایل PHP و سپس یک فایل جدید htaccess با نام htaccess. 307 برای هدایت بازدیدکنندگان به یک صفحه جدید، که شامل تنظیم فایل های پیکربندی سرور است، ضروری می باشد. باز هم به یاد داشته باشید که این فایل htaccess، بازدیدکنندگان را به طور موقت به صفحه پشتیبان هدایت می کند.

تغییر مسیرهای سمت سرور

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.