برای بسیاری از کسب و کارها، ایجاد و اجرای یک استراتژی برندسازی منسجم و کاربردی، اغلب به عنوان یک تصور ابتدایی به نظر می رسد! که معمولاً برخی از این ایده ها تقریباً هیچ وقت عملی نمی شوند! پس فکر می کنید که صاحبان این کسب و کارها چطور می توانند به اهداف خود برسند؟
تحقیقات نشان می دهند شرکتهایی با برندینگ قوی، به فروش و سود بسیار بالاتری دست پیدا می کنند. به عبارت دیگر، صرف زمان برای تعریف و ساختن یک برند می تواند مزیت رقابتی بزرگی به شما بدهد. پس می بینید که بررسی مراحل برندسازی، آن طور هم تصور می کنید، بی ارزش نیست!
اما در این مسیر چه کسانی می توانند به شما یا سایر صاحبان کسب و کارها کمک کنند؟ قطعاً کارشناسان و مشاوران در شرکت دیجیتال مارکتینگ و مدیریت کسب و کار، بهترین افراد خواهند بود. پیشنهاد می دهیم که با استفاده از مشاوره برندینگ، اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید.
گام به گام برای برندسازی اصولی
در این قسمت، چند نکته مهم وجود دارد که به شما کمک می کند تا استراتژی ها و تاکتیک های موثر برندسازی را در کسب و کار خود پیاده سازی کنید. اینها مهم ترین مراحل برندسازی هستند و برای همه انواع کسب و کارها، قابل اجرا می باشند.
مرحله اول: تحقیقات بازار اصولی
قبل از اینکه از مشاوره برندینگ استفاده کنید، یا هر تلاش دیگری برای بازاریابی دیجیتالی انجام بدهید، شاید بهتر باشد چند سوال ساده را درباره برندتان از خود بپرسید؛ مثلاً:
- آیا مشتریان از برند شما آگاه هستند؟
- قرار است در بازار، چطور به چشم مشتری بیایید؟
- مشتریان، برند شما را در مقایسه با دیگران چگونه می بینند؟
- مشتریان چه ویژگی هایی را با برند شما مرتبط می کنند؟
- مزیت یا مزیت های رقابتی محصول یا خدمات شما چیست؟
- چرا مشتری باید از شما خرید کند؟
- و…..
تحقیقات بازار می تواند به همین این سوالات مهم پاسخ بدهد. از ابزارهای نظرسنجی استفاده کنید. حتی می توانید کارشناس تحلیل بازار را استخدام کنید. شرکت در جلسه مشاوره برندینگ می تواند برای شما در این مرحله مفید باشد.
مرحله دوم: خلق ارزش یا مزیت رقابتی
دومین مراحل برندسازی، ایجاد ارزش است. برند شما یعنی یک قول به مشتری می دهید و باید به آن پایبند باشید! برندینگ شما باید شامل ارزش باشد و مزیت های منحصر به فردی را ارائه بدهد. به این فکر کنید که چرا مشتریان باید محصولات شما را بخرند؟؛ شما چه ویژگی هایی را ارائه می دهید که سایر رقبا آن را ندارند؟؛ آیا طول عمر محصولات شما بیشتر است؟ یا دوام بهتری دارد؟ و …
بیشتر بخوانید: استراتژی برندسازی
مرحله سوم: انتخاب نام تجاری مناسب و قابل فهم
هنگامی که نیازها و خواسته های مشتریان خود را شناسایی کردید و محصولاتی را برای برآورده کردن آنها ارائه دادید، وقت آن است که یک نام تجاری خوب انتخاب کنید. نام تجاری برند شما باید پیام تان را به وضوح منتقل کند. از نام های سخت و پیچیده و یا اسامی خنده دار استفاده نکنید. نام تجاری شما باید متفاوت باشد و به نوعی محصولات یا خدمات تان را معرفی کند.
مرحله چهارم: ایجاد ارتباط عاطفی با مخاطب
مراحل برندسازی، پیچیده و سخت نیست اما به دقت و برنامه ریزی نیاز دارد. در مرحله چهارم، سعی کنید ارتباط عاطفی و احساسی با مخاطبان تان برقرار سازید. کارشناسان بازاریابی دیجیتالی، طبق تجربه های خود دریافته اند که 90% از ارتباط مشتری با یک برند از طریق غیر کلامی است.
استفاده درست از نام و لوگوی زیبا، رنگ های مناسب در طراحی لوگو و تبلیغات چاپی، بسته بندی های زیبا و استاندارد، همگی در این مرحله اهمیت دارند. اگر لازم باشد، برخی برندها می توانند از یک ملودی یا موسیقی برای برندسازی خود استفاده کنند. و تمامی اینها مواردی هستند که در جلسات مشاوره برندینگ به صاحبان کسب و کارها ارائه می شوند.
مرحله پنجم: تعیین نوع و نحوه ارتباط با مشتریان
هنگامی که یک شرکت، استراتژی برندینگ و هویت سازمانی مؤثر خود را ایجاد کرد، باید به طور مداوم از طریق هر تماس با مشتریان، از جمله توسط تبلیغات برای تقویت روابط عمومی و مشاوره فروش یا پشتیبانی مشتریان برنامه ریزی کند. خدمات مشاوره برندینگ می تواند این ارتباطات را به خوبی به شما و تیم بازاریابی و فروش آموزش بدهد.
مقاله پیشنهادی: برندسازی اینترنتی
دیدگاهتان را بنویسید